Op weg

Geloof het of niet maar er stond een Japanse filmploeg op het perron bij mijn vertrek. Hadden iets met fietsen leek het. Wie weet komen we straks in Japan nog TV-kijkers tegen die me hebben zien vertrekken.
Het zwaarste deel van de reis zit er op. Het begon met ontslagnemen, of eigenlijk al een beetje daarvoor. De laatste loodjes op het werk en het klaar maken van mijn huis voor de verhuur. Meer werk dan ik had gedacht maar gisteravond was het dan zover: het huis is af, ik ben eruit en de huurster kan er in. Wel een beetje jammer dat ik er niet meer in heb gewoond nu het eindelijk klaar is, maar dat is niet anders.
En de auto is de deur uit. Hij staat te koop bij de 2Broers (www.de2broers.nl) en ik hoop dat ze er nog een goed prijsje voor kunnen krijgen. Dus heb je nog belang bij een knappe Citroen C5 dan kun je daar terecht. Overigens ook voor andere occasions.
De check in bij Emirates was vlekkeloos. En nu afwachten of mijn fiets straks ongeschonden in Bangkok staat. Het was wel even spannend omdat ik een aantal kilo's teveel had maar dat was geen punt. Op deze manier komt een vlucht naar Bangkok en terug van Tokyo voor mij, mijn fiets en bagage op slechts 5€ per kilo.
Het oorspronkelijke plan was om na Bangkok door te reizen naar Yangon in Myanmar.  Het visum voor Myanmar is in Bangkok te regelen maar het is de vraag of dat gaat lukken. Zo niet, dan moet ik mijn plan bijstellen en later naar Myanmar gaan wanneer de situatie weer rustiger is. Over een paar dagen lees je wel wat het gaat worden.

«- Terug    Verder